В примарних снах

Исаева Мария Андреевна
Те, від чого подих стискує у грудях раптово
Завісою марева на очах,
Чуттєві дотики до болі знайомі
В моїх примарних снах,
Відчуттям невідомості вранці,
Подихом ледь помітної пристрасті,
Невгамовності, несподіваності дотиків,
Що переростають в щось більш нестримніше,
Впевненість у твоїх очах,
Обірвали свідомість
І я прокинулась,
Так і не дізнавшись, хто ти…