посм шка

Ермоленко Вячеслав
хочу посмішку чути твою без мобіли
коли навіть почути не зможу
чорна смуга завжди буде йти після білої
хоча йти до снаги в ній не кожному.

хочу посмішку чути твою як ти поруч
і долати шари негативу
якщо хтось і побачив у ній якусь здобич
устроміть мені ніж тонкий в спину.

хочу посмішку чути твою незалежно
від погоди, часу, пори року
все тому що закоханий в неї безмежно
і пишу ці вірші ще нівроку.