Споживай розумно

Эйджи
Споживай розумно, краще зовсім не вживай,
Алкоголь впливає на здоров’я, кинь його не зволікай.
Розум краще чистий, ніж політ, у наркотичний рай.
То все обман, що топить, серед нього виживай.
Покинь ти цю бридоту, вона шкідлива знай,
Боротись з алкоголем потрібно, пам’ятай
Коли настане випадок, про це не забувай.
Врятуй себе та інших, не пий його, кидай.
Бо він життя зруйнує, все що любив і мав.
Кохання, сім’ю, друзів, потрапиш ти в капкан.
Не виберешся з нього, тоді ти вже програв.
Так починай вже зараз, якщо рук ще не склав.
Життів мільярди губить, до них не попадай,
Тобі не допоможе сп’яніння, час не гай.
Запропонують випити, людей цих оминай.
З горілкою спокуси, боротись починай.
Краще здоровий образ життя ти вибирай.
П’яниця чи спортсмен, хто краще відгадай.
Залежність від наркотиків, свою перемагай.
І жити в світі справжньому, здоровим починай.

29.03.2013. (19:31)