Поема

Билли Ли
Сельвушка - сельвушка, сельвушка - пле..!
Альонка, рiдненька, я люблю тебе...
Ти вічно зі мною, у серці моєму...
Тож зараз, тобі, я пишу цю "поєму"...

Нехай, мороз дме, на твоє те віконце...
Де зараз, з  Данилом, чекаєш на сонце...
Нехай він напише, слова той любові...
Щоб в ранці, твої посміхнулися брови...

Нехай він тепло, те моє, принесе...
Згадала щоб добре і дячне усе...
Нехай, "Шахтаря", намалює емблему...
Щоб весело стало і сину твоєму...

Нехай, все погане, піде десь на донце...
Щоб гору взяла, лише - радість емоцій..!
Нехай заспівають черешні багрові...
Що взимку,засяють - лише для Альони...

Нехай, прокидається радісно - все!!!
Як наче, мальоване все - олівцем..!
Й надалі, нехай, стане лячно "системі"...
Коли будем - РАЗОМ, читати "поему"...