Думи добивають...

Геннадий Сивак
Дякую за надхнення
Вірі Кухарук -http://stihi.ru/2012/02/22/239

Думи добивають...
Що поробиш з ними?
Людям співчувають,
Усі уразливі...

Земля почорніла,
Від тяжкої долі,
Вона посмутніла,
Від нудьги і болі...

Бо Господь карає
За гріхи, та вчинки,
Та за все доймає,
Чавить до печінки...

По усьому Світі,
Полоса невдачна,
Плями в Заповіті,
Наша суть невдячна...

А образи зайві,
Вимоліть прощення,
З'явиться принаймі,
Радість сьогодення...

Автор  Геннадій  Сівак.
22  лютого 2012 року.