друзки слiв

Юрий Лазирко
***
сходини серця
трухляві дошки сенсу
падати в любов

***
службо-божа кров
край насущного тіла
нести хрест легше

***
віршовий ставок
від поплавця кола слів
бавиться риба

***
пам’ять про діда
жне церковну прохолодь
в кадильній тиші

***
дурепа-куля
нагліє на очах смерть
проступає вітчизна

***
сонце заходить
розходжує світи зір
у терті земнім

***
зеленіє бог
схід молиться на захід
парадокс віри

***
життя сніжинки
стрімкий політ за вітром
рай у долоні

***
щока палає
підставлятиму другу
грійся мій друже

***
куций лист вітром
іди і не воруши
серце як зола

21 Лютого 2012