Я розплету косу...

Валентина Бенюк
Я розплету вінок, відріжу коси
Аби нічим не нагадала я собі
Що в косах тих колись блищали роси
Цвіли трояндами надії молоді...

Я страчу цю окрасу незрівняну
Спалю без сліз, без лишнього жалю
Я розлюбила косу, мій коханий
І більше нізащо не полюблю...