Сльоза...

Валентина Бенюк
Капають сльози дощами рясними
Ними я вмию личко своє
Вдень і вночі я живу лише з ними
Як їх багато у мене ще є

Сльози жіночі - то слово пророче
Як та краплина на землю впаде
Чи то буде день, а чи то серед ночі
Сльоза полиноа тебе віднайде...

Будеш тонути в прозорому морі
Сліз, що я щедро, як воду лила
В жіночій біді, у нещасті та горі
З чим поєднав мене, з тим я й жила...