Вечiр на двох

Юрий Баюрак
Знову і знову сильніше й сильніше
Закохуюсь в тебе немов перший раз,
Всі ті слова,що казав я раніше,
Зараз не можу я вимовить враз.

Ти закрутила цей світ біля мене.
Кожен твій погляд і кожен твій рух.
Твої вуста стали пахнути медом,
А поцілунки легенькі як пух.

Геть розгубився мій розум в коханні,
Марю тобою і вдень і вночі.
Сонячний день проминає в чеканні - 
Вечір сьогодні проведемо одні.

Буду тобі говорити ласкаво:
Люба,кохана, принцесо моя...
Твого обличчя торкатись руками,
Від дотику губ  божеволію я.

Це божевілля не кара небесна
І не страждання,що мучать мене.
Відповідь тут простенька і ясна:
Я дуже сильно кохаю тебе!

Будемо ми цілуватись до ранку,
Доти допоки нам вистачить сил,
Потім заснемо десь аж на світанку,
Міцно в обіймах розбещених тіл.