Я хочу повернутися у осiнь

Наталя Мазур
Заплакала  під  стріхами  зима,
 І  небо  одягнулося  у  просинь.
 Сльозинку  я  змахнула  крадькома,
 Думками  повертаючись  у  осінь.

 Птахи  на  крилах  принесли  весну,
 Дівчатам  грає  сонце  у  волоссі,
 Струмок  співає  пісню  голосну...
 Та  як  же  я  забути  можу  осінь?

 Забути  зустрічі  під  поглядом  зірок,
 Ті  поцілунки  пам'ятаю  досі.
 З  минулого  в  майбутнє  тільки  крок...
 Я  хочу  повернутися  у  осінь.


 23.02.2012р.                11:20