***

Валентина Бенюк
Осінній присмак поцілунку,
Я вже готова до розлуки
Немає вічного кохання
Яскрава мить - а потім мука
Хмільна мелодія стихає
Упала зірка - не підняти
Тривожно, біль мій не вщухає
На щастя можна не чекати...