Нежданный гость

Ирина Смирнова Минск
Я госць нечаканы
ў хаце тваёй.
Глядзі – я прынесла ружовыя кветкі.
Так, кветкі зімой.
Твой фатэль утульны
абдыме за плечы
Я вочы закрыю і мару – ты мой
У гэты вечар.