***

Сурине Ашуд
Поступово чекати рятунку,
карбувати межу самоти...
Поступово,мов сплати рахунку,
поступові чекати листи...

І завжди--під дощем,і під снігом
з під уламків людського буття
виринає,вкарбований в кригу,
хтось З ОЗНАКАМИ СЕРЦЕБИТТЯ.