Я знову закохалася в життя...

Морская Жемчужина Мж
Я рахую дні та ночі,
Коли тебе не бачу я,
Твої янтарно-світлі очі
Забрали в мене забуття.

Мої думки, мої печалі,
Що дзвоном в серці стугонять,
Твої думки, болі та жалі
Мені так серденько ятрять...

Давно так душу не тривожив,
Ніхто її не ворушив
А ти живеш, як і раніше....
Ніколи ти ще не любив,,,

Мої думки, мої світання,
І серця стукіт: тук-тук-тук...
Хіба, хто зна моє бажання
Ще раз пізнать солодких мук.

Хіба,хто зна, яке чудове
Оте найкраще майбуття,
Коли твій погляд волошковий
На собі все ж спіймаю я..