Здогадки

Коробова Анна
Чому не хочеш бути поруч,
Чому женеш Мене звідсіль,
Невже Я варта буду тільки
Твоїх затрачених зусиль?
Чому красиві карі очі
Пусті до мене вже давно
А твої руки, твої губи
Мені відчути не дано?
Знов опустились твої вії...
ховаєш правду, то ховай.
Любив мене, тепер не любиш...
Я знаю це. Ти теж це знай...