гбльса проперганда

Самарканд
ткрст скро обублик гован будесн

Інвестуєте в піфи.
Діамант банк.
Ворк енд травел.
Подивись на світ.
Купуй мнясорубку.
Оренда офісїв.
Не притулятися до дверей.
Джей ель.
Аптека низьких цін.
Ви сви.
Дублянки шкіра та хутро.