Весенний сон на украинском языке

Татьяна Сероштан
   Коли день за вікном
   Пломеніє теплом
   І відлига усе частіше,
   Прилітають птахи,
   І кричать дітлахи,
   І не може вже буть тихіше.
   Знай,що це вже весна,
   Наче зірка ясна
   Спалахнула яскравим світлом.
   І усе навкруги,
   І поля,і луги,
   Усе стало таким привітним.
   І Ти знов,як колись,
   До весни посміхнись
   Хоч пройшла вже пора щаслива.
   Волошкові поля,
   І пахуча земля,
   Ти збагнеш що Тобі наснились.