11-ОД

Кира Булычева
Ми  11-ОД,
Нас таких нема ніде,
Щоб на нас там не казали,
Ми про все вже добре знали.

Знали ми,що ми не чудо,
Знали ми,що з нас щось буде,
Скільки б з нами не возились,
Вчитись так нам й не хотілось.

Чесне слово ми старались,
Навіть часто заїкались,
Це підтвердить  Худолій,
Що ми чудо звідусіль.

Фізик нас крутив,водив,
Більше всіх він нас смішив,
Не читали,не писали,
Лиш балбесами ми стали.

І на цім поставим крапку,
Але скажем  ми на згадку,
З цього дня старанній будем,
Навіть формул не забудем.

Вивчим всі минулі теми,
Всі закони й теореми,
Будем слухати і читати,
Нашу фізику вивчати.