Впусти

Арт Борисенко
Так солодко не бійся
Так можеш тільки ти
Я б тобі наснився
Куди ж мені прийти?
В твою незалежність?
Чи підлеглість небу?
Збентежило бентежність
Зайвих слів не треба
Не читабельна пісня
Кардіомотив…
А що буде після?
Німий позитив
Дотик ядово-солодкий
 Стакан напів-пустий
Не ті вже грають нотки
Все одно…Впусти…