Пробудження

Игорь Белый 3
Такі маленькі кроки у весни
Не те що в падолиста восени
І березневе боязке тепло
Ще не зігріло, тільки почало…

Такі маленькі кроки у весни
Але вона вже пробудила сни
Я їм радію наче знов юнак
Який у зорях вперше бачить знак!

Яке ласкаве сонце навесні!
Вже вдосвіта в садах бринять пісні
І захолола від морозу кров
Знов сповнена життям. Нарешті, знов…