Подругам

Коробова Анна
Кожен з нас буде щасливий по-своєму,
Тихо минуть ці роки
Будем одні в своїх купках оточення
Не друзі і не вороги.
Спільні роки, спільна пам'ять, історія
Все забувається вмить.
Там, де дитинство наше залишилось,
Лиш клен самотній шумить.
Самі збудуємо долю розбіжную,
Наші шляхи розійшлись.
Не хочеш дивитись на все, що минулося,
Не хочеш, то й не дивись.
Я обережно сховаю від заздрісних
Шість наших спільних років.
Все, що було у нас злого і доброго
Від друзів до ворогів.
Ти не спиняйся, продовжуй іти вперед -
Шлях свій обрала сама
Я теж ступаю, але в протилежний бік -
Тепер уже точно одна...