Таке звичайне просте життя...

Валентина Бенюк
Регоче сич в зеленім листі
Марічка міряє намисто
Пече Марія пампушки
Галина варить галушки

Сільсьське чарівне надвечір*я
Сусідка випрала ганчір*я
Малеча грається під тином
Палять багаття, пахне димом

Степан напився, Гнат терезий
Он кіт мартує на березі
Сірко господаря вартує
Бо той в куми собі котує

Своя гулянка  кожній хаті
Кожен своїм добром багатий
Надходить ніч, сонце сідає
Цвіркун заходитьс, співає

На небо місяць ивів зорі
Нема біди, немає горя
Нема й ніколи хай не буде
Відпочиайте, добрі люди...