Я заплету в косу...

Владимир Великодный
Я заплету в тугу косу
Дощів густі потоки,
Незміряну життя красу,
В ранкових променях весну
І серця полум’яні строки.

Вплету барвінку синь небес
І сосен подихи глибокі.
В мереживі надій чудес
Весни моєї дух воскрес,
I доля... I зірки високі.