Подих щастя

Лидия Филимонова
Твоя душа – це присмак щастя…
Немов дарунок долі…
Зігрітий промінцями сонця…
Це солод почуттів і волі…
Кохання чистого озерце….
В ній глибина та мудрість…
Що не зустрінеш часто…
І слів, мов подих,легкість…
Що не звучать на вітер-пусто…
Приносять тільки радість…
Направлені в життєве русло…
Даровані мені на милість…
Щоб я відчула присмак щастя.

   26.02.12 г.