Прощена нед ля

Коробова Анна
Вибач за все мене, у чому я винна,
У тім, що накоїла, каюся.
Весни чекаю, як божевільна,
І ніяк її не дочекаюся.
Вибачте всі мене, кого образила
Нині ж і свято таке.
Знаєте, що більш за все мене вразило?
Те, що простить Бог мене.
Звідки ж ви всі такі дуже впевнені
В тім, що простить мене Він?
Очі на мене ваші всі звернені...
То ж мені встати з колін?
Але якщо ви самі не готові,
То ж і просити не час.
Нащо мені пробачення Бога,
Я ж попрохала у вас.