wanna??

Арсений Астапович
Wanna datin'
Wanna dancin'
Wanna slammin'
Wanna kissin'
Wanna fall in love
Wanna bangin' stuff
Wanna be above
Wanna peace no war
So just go and take it
Nobody except u ll make it
Smack it, shove it, break it,
All that do u constrained!!
Yo)