Берегиня

Любовь Кононенко-Грицюк
Тітка ніч берегинею стала для мене
Розстилаючи карту небесних шляхів
Там молочний, неначе циркова арена
Переповнена снами - летучий архів. 

Шле мені неймовірні зіркові перлини
Що спалахують в сяйві її ліхтаря.
Відлітають безслідно незгод переливи
Заколисані  в трюмах тиші-корабля.

А як тітка сідає на тин коло хати 
Темно так,що здригнеться душа             
І до мене спішить безумовно крилатий
Білосніжний Пегас, кінь - натхненник вірша.
                27.02.2012