Эпитафия гренадёру

Юрий Иванов 11
                ЭПИТАФИЯ ГРЕНАДЁРУ


                Здесь прах лежит красавца-гренадёра,
                Он умер, пива ледяного дёрнув.
                Пусть будут вам уроком страсти эти :
                Солдаты!В жаркий день пивко не пейте!

                (Anon.)


                28.02.2012

                8-20


                ON A HAMPSHIRE GRENADIER


                Here sleeps in peace a Hampshire grenadier,
                Who caught his death by drinking cold small bear.
                Soldiers,be wise from his untimely fall,
                And when you're hot,drink strong or not at all.