Эпиграмма-эпитафия жене

Юрий Иванов 11
                ЭПИТРАММА-ЭПИТАФИЯ ЖЕНЕ


                Вот здесь лежит
                Жена моя.
                Покойно ей -
                Спокоен я.               

                28.02.2012

                8-35

                AN EPIGRAMM-EPITAPH FOR HIS WIFE

                Here lies my wife.
                Here let her lie!
                Now she's at rest
                And so am I.

                (John Dryden)