Мабуть

Дарья Куцовская
я,мабуть,підірву цей світ,
Я,мабуть,розтрощу ці стіни...
Мені надто замало літ,
Щоб перед кимсь підігнути коліна.
За тобою втомилася йти,
За тобою втомилася бігти.
Моє серце повинно цвісти,
Та в душі моїй зовсім не квіти.
Ти занадто мене тримаєш,
Я занадто тобі не потрібна.
Ти все знаєш,та не розумієш:
Я занадто тебе гідна!