будь

Ермоленко Вячеслав
будь прошу моєю цукеркою
чи просто моєю будь,
гіркою чи солодко-нестерпною
у сні будь чи все ж наяву.

будь подихом моїм. легенями
лише на хвилину забудь.
аня ти чи може євгенія
мені все одно ким. лиш будь.

будь поруч наскільки можливо це
і навіть в останню путь,
забудь ти про все що почула тут
і просто зі мною будь.