Казковi дзвони

Исаева Мария Андреевна
Старовинне місто православне,
Дзвоном кличе
Звідусіль мирян,
Щоб в молитві Бога прославляти
Щоб священною була земля…
Щоб зростати в злагоді й любові,
Велич міста кличе на горі,
Міста Києва, казкові дзвони
Радісно лунають у дворі…
І в будинок кожний сонце ясне
Зазира тихенько у вікно,
Кожного вітає місто красне,
Зігріває янгола крило…