На Замковiй горi

Исаева Мария Андреевна
Пагорби на Замковій горі,
Залишаюся насамоті,
Але відчуваю не одна,
Велич міста дзвонами луна…
Знову вдома,
Тихо і тепло,
Відчуваю Києва чоло…
Сам на сам,
На Замковій горі,
Я блукаю
Пагорбами мрій…