Маска

Ди Мэй
Усе написано на наших лицях -
Збрехав комусь чи правду ти сказав,
І навіть маски, що у тебе на полицях
Не скриють те, що від мене приховав.

Усе колись відкриється назовні -
Уся твоя брехня і награна любов,
Усі твої діяння беззмістовні,
І те, що розбурхує твою холодну кров.

Стоятимеш колись переді мною на колінах,
Благатимеш: "Пробач мене! Пробач, тебе молю!"
І буду дертися від болю я по стінах,
Бо поряд зрадник - ТИ! А я тебе люблю.

Стомилась від брехні твоєї я -
Вже час іти - ти доля не моя.

27.02.12