***

Валентина Бенюк
Доню, осінь прийшла
Павутинка срібляста
Вже у косах моїх заблукала
Листопад зазирнув мені в очі
Я давно вже на нього чекала...

Літо швидко минає
Згасає весняна роса,
Наче мить, наче сон, наче мрія,
Зітліває на попіл
Чарівна жіноча краса
Залишається осінь, кохання
І вічності сива надія...

Бережи осінь, донечко
Подруга вірна вона
Посумує, розрадить,
Дощами своїми заплаче
Келих долі жіночої
Вип*є з тобою до дна
Допоможе тобі зрозуміти життя
І... пробачить...