Чому зустр лися з тобою

Дмитрук Дмитрий
Чому зустрілися з тобою?
Навіщо ти зустрілася мені?
Ти мене осяяла красою,
Але з тобою як на чужині.

Як колише вітер твої коси,
Як шепоче листя по над вухом.
Се з тобою грає осінь,
А я з тобою хворий духом.

Не кохати, не жаліти!
Щастя як отруйний яд
Я подарую тобі квіти,
В теплий вечір листопаду.

Не ховай очей глибоких,
Бо в них наснага до життя.
Думок не залишай широких,
Бо в них є істина буття.