Татарча вариант

Саша Гималай
Калдырма, югалтма,
Шатландыр, онытма,
Матурым, тынычлан -
Мин сине яратам!
Таратма йорэгемне,
hэм безнен мэхабетне,
Мин синен белэн генэ,
Убеп йор мине генэ.
Шалтыратырмын, язырмын,
Сина генэ эйтермен,
Шунын очен мин яратам,
Шунын очен сулармын
               24-25.10.11.