Звитяжним шляхом

Борис Праздников
"Марш воїнів - автомобілістів".
_______________________________

Нам країну батьки передали,
Де звитяжний та визвольний дух,
Зберегти нам її наказали
Та продовжити впевнений рух.
Гордий дух в нас живе і понині,
Не згасає в військових серцях.
Вірно служимо вільній країні,
Захищаєм в майбутнєє шлях.

Приспів:

Автомобільнії війська -
Це слава наших Збройних сил!
Автомобільнії війська -
Завжди і скрізь надійний тил!

Ми у зброї мобільна основа,
На колесах все військо живе,
За кермо ми сідаємо знову,
Нас наказ по дорозі веде.
Ветеран-фронтовик нагадає,
Як нам треба до слави іти,
А крилата емблема завжди помагає
Тримати своєї мети!

Приспів.
Марш написано у 1998році, у червні 1999р. займає перше місце на конкурсі маршових пісень
газета "Армія України" №№87-90,17-24.06.1999 року, опубліковано у газеті "Народна Армія" МО України №204 30.10.1999 року та увійшла до репертуару Ансамблю пісні і танцю Зах.ОК та оркестру штабу управління Зах.ОК(колишнього ПрикВО),виконується до дня автомобілістів.
 
http://bruchwiese.livejournal.com/61673.html

м.Дубляни1998р.- м.Львів1999р.- м.Київ- виконується на параді-дефіле оркестрів МОУкраїни.