Не долюбила

Диана Сушко
Не  долюбила…  Ще  не  маю  мудрості
 тонкої  і  досвідченої  жінки.
 Не  запросила.  Навіть  не  осмілююсь…
 Та  й  каву  я  завжди  роблю  без  пінки.

 Не  допила,  дурманами  окутана,
 лишивши  поцілунок  на  фужері,
 той  погляд,  що  давно  осів  отрутою
 в  солодкому,  тягучому  лікері.

 Не  дотяглася,  не  пізнала  дотику,
 в  шовкових  простирадлах,  на  губах  і  …
 Опам’яталась,  мабуть,  вітру  подихом
 обпечена  під  краєм  неба  плахти.

 Не  дописала.  Стрималася  в  порусі,
 лишила  місце,  змішую  відтінки…
 Не  долюбила.  Ще  не  маю  мудрості
 тонкої  і  освіченої  жінки…