Не приходь

Диана Сушко
Не  приходь,  прошу!  Не  тривож  мене.
 Розривається  навпіл  душа.
 …  І  життя  моє  вже  усталене,
 і  тобі  я  давно  чужа…

 Кожен  рух,  потопаючий  в  погляді,
 кожне  слово  поміж  рядків
 я  в  молитві  безмовним  спогадом
 розчинила  навіки  віків.

 Не  дивися  так!  Відпусти  мене.
 Я  згораю  в  твоїх  очах!
 І  обличчя  моє  усміхнене, 
 і  рука,  що  сковзнула  з  плеча.