А...

Диана Сушко
А  в  кімнаті  так  тихо  аж  дивно:
 ніби  хвилі  шумлять  усюди.
 Така  тиша,  мабуть,  поглине 
 навіть  звук,  якщо  він  і  буде.
 
 А  на  фото  в  сріблястій  рамці
 безтурботно  сміються  очі.
 Їх  цілує  душа  щоранку
 і  за  ними  сумує  щоночі.

 А  їм  зовсім  байдужа,  певно,
 ця  самотня  священна  тиша,
 у  якій  під  прибою  тенор
 їх  душа  безнадійно  кличе.