Продана

Диана Сушко
«  Зрадила  душу,  зрадила:
 розміняла  себе  на  любов,
 чи  то  продана  ти,  чи  крадена,  -   
 нило  серце  у  грудях  знов.  –

 Продалася  за  ніжність  дотику, 
 за  тепло  і  надійність  рук,
 за  весняних  обіймів  еротику,
 трепіт  слів  після  довгих  розлук…

 В  тебе  серце  було  украдено.
 Та  не  ним  –  «за  його  любов»…
 Ти  і  продана  разом,  і  крадена!
 …  і  сама  не  своя  немов…»