Eтюд

Диана Сушко
Вже  повітря  сповнене  весною,
 і  душа  десь  розчинилася  в  блакиті…
 Почуття  ласкає  вітер  знову, 
 і,  мабуть,  тому  вони  розмиті…

 Невідчутно  щастя  рук  торкнулось,
 в  височінь  знялося  й  тихо  зникло.
 Непомітно  небо  посміхнулось 
 до  життя  мінливості  вже  звикле.

 А  весна  продовжує  манити 
 солодом  вечірньої  тривоги,
 і  несе  в  собі  бажання  жити, 
 без  благань,  підтримки  й  допомоги…

 По  кімнаті  місячне  проміння 
 знов  блукає,  не  дає  заснути. 
 Та  приходить  в  душу  не  прозріння,
 а  якась  незбагнута  спокута…