Примхливiсть жiнки

Диана Сушко
Примхливість  жінки…  (невинна  слабкість.)
 Надуті  губки,  смішна  дитячість.
 Без  меж  прохання,  тендітні  руки.
 Спраглі  цілунки  в  солодких  муках.
 В  запалі  гніву  в  розпалі  ночі
 -  широко  в  небо  розкриті  очі!
 Море  уваги,  обіймів,  ласки…
 вишита  снами  у  хаті  казка.
 Ну,  і  розмови.
 Як  же  без  цього?
 Про  океани,  сукні,  дороги…

 Надто  багато  як  для  одного?

 Якогось  ранку  усе  минеться,
 байдужість  долі  зі  скла  проллється.
 Снами.
 Цінуйте  жінку!  Її  примхливість  – 
 прояв,  що  досі  вона  щаслива.
 З  Вами.