Божья благодать. на укр. яз

Алла Гринишина
09.06.09г.
               

Господь наказує нам жити, дає нам  заповіт життя,
Він любить всіх, дає пізнати спасіння Жертвою Христа.
По благодаті Бог нас любить, Великий Милостивий Цар –
В Його любові маєм жити, найкращий це від Нього дар!

Жили і в темряві ходили, не знали Бога ми Христа,
Він вибраним Своїм відкрився, Його любов до нас свята.
Не може бути в цій любові ніяких хитрощів та зла,
Бов ній Отець омив сльозою Єдинороджене Дитя!

                ******    ******    ******