Балаларга...

Хамися Вахитова
Кошлар бала чыгара,
Тярбияли hям котя,
Канатлары ускянне,
Ускяч балалар очып китя,
Анламыйча йоряклярне озгянне.

Юлга йогереп яйтке иде,
Балам донья бик кыен,
Торле хальляр бар,бу доньяда,
Бик саклан hям бик тыен.

Тыйнаклыкта бик киряк,
Сабырлыкта бик киряк,
Батырлык авырлыкны жиня
hям шулайда бул зиряк!

Кошлар бала чыгара,
Тярбияли hям котя,
Канатлары ускянне,
Ускяч балалар очып китя,
Анламыйча йоряклярне озгянне.