Хыялым...

Хамися Вахитова
Син вож,данлы хям матур
Син тяртип иясе...
Минем яшьтяш:"гомер буе,
Сине кеттем" диясе.

Миндя сине кеттем,
Кая иден,бу кадяр?
Уз кадерлем ятсынма!
Без ходай язган бер-берляр.

Озак туздек,озак кеттек
Белеп тордык бу кенне!
Ходай безгя ярдям итте,
Ан,лашырга бер телне...

Ходай бирде зур бяхет!
Югалтмабыз, сакларбыз...
Кончелектян,кимчелектян,
Шатлык юлын сайларбыз!!!