Нi. Не зламане крило

Владимир Великодный
Ні. Не зламане крило.
Ні. Не зігнуті коліна.
Лише вітром нанесло
Пиль на квіти і на вікна.
Розмету шалену біль,
Спопелю опавше листя.
І росою змию сіль,
Ту,  що сяє променисто.
Новий день розірве тінь
І її нікчемні грати…
Світ новий розбудить мiй
В полум’ї  надій багатих.