Любите отчизну

Аксельруд
      ЛЮБІТЬ   ВІТЧИЗНУ

Любіть  Ізраїль, Україну чи Росію,
Любіть  Вітчизну, що  Вас любить, що Вас гріє.
Любіть, як матір люблять вірні їй сини,
Нехай прийдуть  на  вашій мові добрі сни,
Нехай  любов  така буде взаємною,
Пишайтеся  своє рідною Ви Землею.
Та дайте  іншим  всім  народам
Любити й власну волю і свободу.