Ти прокинешся вранцi

Юля Блюсович
Ти прокинешся вранці і скажеш:
"О! Це ти!?" А й справді! Чого б це?
Чого в твої я очі вдивляюсь?
Чого гладжу тебе я по лобі?

Ти прокинешся вранці й забудеш,
Як вночі цілував, як тулився.
Зроблю каву поки ти в душі.
Пам"ятаєш, як вчора дивився?

Ти прокинешся вранці вже інший.
Може, сон так змінив твою думку.
Цілуватимеш далі так ніжно.
Котра я вже на твому рахунку?

Ти прокинешся вранці без мене.
Все почнеться по новому колу.
Бачиш, інша лежить біля тебе?
Ну а я..? Я спатиму вдома...

2.03.2012